KVW Bestuur

KVW Bestuur

Anneke Reijnders
Geboortedatum: 24 mei 1982

Hallo kinjer van KVW en natuurlijk ook papa's en mama's, opa's en oma's en alle andere mensen. Ik ben Anneke en woon in Reuver (ja... in Reuver) samen met mijn vriend Mark, ons dochtertje Jolie en onze hond Despo. Ik heb ongeveer 8 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt, vervolgens bij PGZ en ben nu werkzaam bij Hoeve de Kaolder in Baexem. Ik begeleid kinderen die het om welke reden dan ook een beetje moeilijker hebben! Verder hou ik van kletsen, een filmpje pikken, kletsen, KVW, kletsen, gezelligheid, kletsen enz. Jaren lang heb ik als kind en als leiding met veel plezier meegedaan met KVW en toen ... kwam de vraag: zou je het leuk vinden om in het bestuur van KVW te komen? NATUURLIJK leek me dat leuk ... ik wil nog wel langer plezier beleven aan KVW. Jullie ook????? Dan zie ik jullie tijdens een te gekke KVW- week!!!!!!!!!!!!!!!!


Bram Manders
Geboortedatum: 11 juli 1988

Hallo allemaal, mijn naam is Bram Manders en ik heb voor mijn gevoel al heel wat KVW's meegemaakt. Vroeger als kind al, daarna als leiding en sinds 2009 ben ik actief als bestuurslid. Ik vind het heel leuk om voor de Zjwamer kinjer een leuke week te organiseren! Naast KVW vind ik carnaval ook altijd een leuke tijd. Mijn vriendin Renske en ik feesten behoorlijk wat af met joekskapel Kiek Mer, en ik ben ook al een keer prins mogen zijn bij de Hopsjlokkers. Wat een geweldige ervaring! Doordeweeks werk ik met kinderen en hun ouders die hulp nodig hebben om de dag op een goede manier door te komen. Ik wens jullie allemaal heel veel plezier tijdens de KVW-week en ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik! Toet den!


Daniëlle Cluitmans
Geboortedatum: 3 december 1981

Hallo allemaal! Ik ben Daniëlle Cluitmans, ook wel Daan genoemd. Sinds 2007 ben ik actief bij KVW als bestuurslid. Elk jaar proberen we een spetterend programma voor de jeugd van Swalmen neer te zetten. Ik zie het als een voorrecht om hier mijn steentje aan bij te dragen. Ik woon zelf niet meer in Swalmen, maar in Reuver. Daar woon ik samen met mijn vriend Kevin en onze 3 kinderen; Sil (geb.2011), Dauke (geb. 2013) & Jikke ( geb. 2015). In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, het liefst samen met mijn gezin. We zwemmen, wandelen en fietsen graag, gaan graag naar Oostenrijk op vakantie om daar in de winter te skiën en in de zomer de bergen in te trekken en zelf volleybal ik nog bij S'62 in Swalmen. Ik ben werkzaam op BC Broekhin Roermond als docent lichamelijke opvoeding. Dus wie weet, komen we ons daar nog eens tegen. Veel plezier tijdens KVW!!!!


Aukje v.d Linden
Geboortedatum: 28 juni 1990

Miene naam is Aukje van der Linden en  woon en werk in Zjwame! In mien vrieje tied handjbal ich, gaon ich der gaer op oet mit vrunj en bun ich neet vies van eine zeute witte wien! KVW is samen mit de vastelaovendj de leukste waek van het jaor! Eers es kindj, toen es leiding en noe es bestuurslid oetmake van dees gezellige femelie! Zjwame laeft mit die daag en veur proberen de kinjer ein onvergaetelijke waek te bezorgen! Dit feestje mot mit diek gedrukte letters in ugge agenda staon... Veur zeen os!


Leonie Janssen
Geboortedatum: 13 maart 1982

KVW Zjwame!!
Ieder jaar staat er weer een nieuwe uitdaging voor de boeg, waarbij de kids uit Zjwame natuurlijk op nummer 1 staan! Als leerkracht in het Speciaal Basis Onderwijs, heb ik al heel wat ervaring met kinderen en zal ik mijn passie, enthousiasme, spontaniteit en sportiviteit delen om ieder kind een fantastische week te laten beleven, die ze niet snel zullen vergeten!


Marja Suylen
Geboortedatum: 16 juni 1978

 

In 1997 is mijn KVW carrière begonnen als leiding en na 5 jaar ben ik in 2002 bestuurslid geworden. Na 10 jaar penningmeester van KVW (2008-2017) te zijn geweest, geef ik het stokje nu over aan Flor. Ik blijf wel gewoon bestuurslid en vind het super leuk om voor jullie weer een spetterende KVW week te gaan maken. Ik ben netwerkcoach en werk met verstandelijk beperkte mensen met psychiatrische- en gedragsproblematieken. Verder vind ik het leuk om te wandelen en te fietsen,  films te kijken en leuke uitstapjes te maken. Samen maken we er dit jaar weer een super top, vet cool KVW feest van!


Ted Geraedts
Geboortedatum: 05 april 1984

Ik ben Ted Geraedts, en woon al mijn hele leven in Swalmen. De laatste jaren woon ik hier samen met mijn vrouw Natascha, onze kinderen Noud & Roxanne en ons hondje Kaila. Gedurende de tijd dat ik niet met kvw bezig ben werk ik in een bouwgroothandel en verder volley ik een paar keer per week. Ik ben al heel wat jaren actief voor KVW. In mijn kinderjaren heb ik elk jaar mee gedaan met KVW. Dit is me toen zo goed bevallen dat ik vanaf toen (toen ik oud genoeg was) mee ben gaan helpen als leiding. Na een aantal jaren mee gedraaid te hebben als leiding heb ik in 2009 mee gedraaid als stagiaire, en ben sinds dien bestuurslid.


Steffie Verbeek
Geboortedatum: 22 mei 1977

Mijn carriére bij KVW Swalmen is begonnen als kind, later heb ik meegedaan als leiding (1991), daarna als bestuurslid (1999) en sinds 2005 ben ik voorzitter van KVW. Ik woon al ongeveer mijn hele leven in Swalmen, nu samen met dochter Dante (2010) en zoon Stas (2013). Buiten KVW ga ik graag op reis, kook en bak ik graag, rij ik motor, winkel en lees ik graag en doe ik vooral veel gezellige dingen met vrienden! En in de tijd die ik over heb werk ik ook nog als Marketing Manager. Uiteraard gaat KVW Swalmen voor alles en ik heb alweer zin in de week zelf. See you!


Marcel (Jannie) Engelen
Geboortedatum: 26 juni 1975

Even kleine info over mij: ik ben getrouwd met Cristel, en wij hebben 2 kinderen, een zoon Tren (geb. 2011) en een dochter Jet (geb. 2012). De meeste mensen kennen mij als Jannie, deze bijnaam heb ik al heel wat jaartjes. Ik ben in 2005 aangenomen bij KVW als logistiek medewerker. Dan zorg je dat de hele week alle spellen, drank, eten en etc. op tijd klaar staan op diversen locaties voordat de kinderen aan komen stormen. En in 2012 tevens bestuurslid geworden. Verder voetbal ik graag, ben mede oprichter van V.V. de Fobmötse, speel basgitaar in de band Off Steam en toer graag op mijn motor. Ieder jaar weer een feest bij KVW ZJWAME!!!


Thuur Tegels
Geboortedatum: 10 november 1992

Ik woon mijn hele leven in Swalmen. Vanaf groep 3 heb ik ieder jaar meegedaan met kindervakantiewerk. Toen ik hier te oud voor werd heb ik eerst meegeholpen als hulp, later als leiding en vanaf 2014 ben ik lid geworden van het bestuur. Ik heb zelf altijd met veel plezier meegedaan, en ga nu mijn best doen om dit voor alle kinderen in Swalmen de komende jaren ook mogelijk te maken! Ik ben verder actief bij verschillende verenigingen in Swalmen en omstreken, en ben dus ook buiten kindervakantiewerk vaak in het dorp te vinden. Met z'n allen gaan we er een super week van maken!


Siem Nijssen
Geboortedatum: 4 juli 1994

Hallo KVW-ers, Ik ben Siem en ik ben geboren in 1994. Op dit moment studeer ik nog om gymleraar te worden. Daarvoor ga ik elke dag naar Eindhoven, waar we allemaal verschillende sporten leren. Superleuk! Naast alle keitoffe sporten die we leren op school, voetbal ik al sinds dat ik 7 jaar was. Ofja, voetbal .. ik ben al vanaf het eerste jaar keeper! Naast zelf keepen, probeer ik ook jonge keepertjes beter te maken, want ik ben ook keeperstrainer. Als kind heb ik ieder jaar meegedaan aan KVW, wat een superleuke ervaring was. Ieder jaar weer! Ik wou dan ook heel graag leiding worden, zodra ik de juiste leeftijd had. Dat heb ik toen ook twee jaar gedaan. Toen ik uiteindelijk leiding was, droomde ik stiekem ook al een beetje om bij het bestuur te komen. . Ik vond het dan ook erg leuk om hiervoor gevraagd te worden! Ik ben nu sinds Oktober 2013 bij het bestuur van KVW en ik probeer mijn steentje bij te dragen aan een fantastisch KVW-feest ieder jaar!


Flor van den Groenendal
Geboortedatum: 31 mei 1991

Als echte 'Zjwamer jóng' weet ik maar al te goed wat voor een happening KVW Zjwame is! Ik heb altijd heel graag meegedaan als kind (zelfs een keer gewonnen!) en daarna als leiding. Het geeft enorm veel voldoening en energie als je ziet hoeveel plezier de kinderen aan KVW beleven. Ik vind het dan ook hartstikke sjiek dat ik gevraagd ben om in september 2017 bij het bestuur te komen. Daarnaast heb ik vanaf januari 2018 het penningmeesterschap overgenomen van Marja.

Ik zet mij niet alleen in voor KVW. Ook de 'vastelaovindj' is altijd iets om naar uit te kijken en ik zit in de organisatie van het Mertsjpektakel Zjwame. Andere mensen helpen vind ik heel belangrijk en sinds het najaar van 2016 ben ik betrokken bij Stichting Kumi Hospital Uganda. Tenslotte geniet ik ook vooral van gezelligheid met vrienden, van feestjes tot festivals en alles daartussen. Ik zet mij ervoor in dat we, na het gouden jubileum, nog zeker 50 jaar kunnen genieten van KVW Zjwame!