Bestuur

Bestuur

 

Anneke Reijnders
Geboortedatum: 24 mei 1982

Hallo kinjer van KVW en natuurlijk ook papa's en mama's, opa's en oma's en alle andere mensen! Ik ben Anneke en woon in Reuver (ja... in Reuver) samen met mijn vriend Mark, ons dochtertje Jolie en onze zoon Jevie. Ik heb ongeveer acht jaar in het speciaal onderwijs gewerkt, vervolgens bij PGZ en ben nu werkzaam bij Hoeve de Kaolder in Baexem. Ik begeleid kinderen die het, om welke reden dan ook, een beetje moeilijker hebben. Verder houd ik van kletsen, een filmpje pikken, kletsen, KVW, kletsen, gezelligheid, kletsen, enz. Jarenlang heb ik als kind en als leiding met veel plezier meegedaan met KVW en toen... kwam de vraag: "Zou je het leuk vinden om in het bestuur van KVW te komen?" NATUURLIJK leek me dat leuk! Ik wil nog wel langer plezier beleven aan KVW. Jullie ook? Dan zie ik jullie tijdens een te gekke KVW- week!


Aukje van der Linden
Geboortedatum: 28 juni 1990

Miene naam is Aukje van der Linden en ich woon en werk in Zjwame! In mien vrieje tied handjbal ich, gaon ich d'rr gaer op oet mit vrunj en bön ich neet vies van eine zeute witte wien! KVW is same mit de vastelaovindj de leukste waek van 't jaor! Eers es kindj, toen es leiding en noe es bestuurslid oetmake van dees gezellige femielie! Zjwame laeft mit die daag en veur probere de kinjer ein onvergaetelijke waek te bezorge! Dit feestje mót mit diek gedrukte letters in ugge agenda stjaon... Veur zeen ós!


Bram Manders (secretaris)
Geboortedatum: 11 juli 1988

Hallo allemaal, mijn naam is Bram Manders en ik heb voor mijn gevoel al heel wat KVW's meegemaakt. Vroeger als kind al, daarna als leiding en sinds 2009 ben ik actief als bestuurslid. Ik vind het heel leuk om voor de Zjwamer kinjer een leuke week te organiseren! Naast KVW vind ik carnaval ook altijd een leuke tijd. Mijn vriendin Renske en ik feesten behoorlijk wat af met Joekskapel 'Kiek Mer' en ik heb ook al een keer prins mogen zijn bij V.V. de Hopsjlokkers. Wat een geweldige ervaring! Doordeweeks werk ik met kinderen en hun ouders die hulp nodig hebben om de dag op een goede manier door te komen. Ik wens jullie allemaal heel veel plezier tijdens de KVW-week en ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik! Toet den!


Daniëlle Cluitmans
Geboortedatum: 3 december 1981

Hallo allemaal! Ik ben Daniëlle Cluitmans, ook wel Daan genoemd. Sinds 2007 ben ik actief bij KVW als bestuurslid. Elk jaar proberen we een spetterend programma voor de jeugd van Swalmen neer te zetten. Ik zie het als een voorrecht om hier mijn steentje aan bij te dragen. Ik woon zelf niet meer in Swalmen, maar in Reuver. Daar woon ik samen met mijn vriend Kevin en onze drie kinderen Sil (geb.2011), Dauke (geb. 2013) & Jikke (geb. 2015). In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, het liefst samen met mijn gezin. We zwemmen, wandelen en fietsen graag, gaan graag naar Oostenrijk op vakantie om daar in de winter te skiën en in de zomer de bergen in te trekken en zelf volleybal ik nog bij S'62 in Swalmen. Ik ben werkzaam op BC Broekhin Roermond als docent lichamelijke opvoeding. Dus wie weet, komen we ons daar nog eens tegen. Veel plezier tijdens KVW!


Leonie Janssen
Geboortedatum: 13 maart 1982

KVW Zjwame!
Ieder jaar staat er weer een nieuwe uitdaging voor de boeg, waarbij de kids uit Zjwame natuurlijk op nummer 1 staan! Als leerkracht in het speciaa basisonderwijs, heb ik al heel wat ervaring met kinderen en zal ik mijn passie, enthousiasme, spontaniteit en sportiviteit delen om ieder kind een fantastische week te laten beleven, die ze niet snel zullen vergeten!


Marja Suylen
Geboortedatum: 16 juni 1978

In 1997 is mijn KVW carriere begonnen als leiding en na 5 jaar ben ik in 2002 bestuurslid geworden. Eerst ben ik een aantal jaren bestuurslid geweest en daarna ben ik penningmeester van KVW geworden (2008 - 2017). Na 10 jaar was het tijd voor vernieuwing in het dagelijks bestuur en ben nu weer gewoon bestuurslid. Het blijft super leuk om voor alle enthousiaste kinderen van Swalmen een spetterende KVW week te mogen maken. In mijn dagelijkse werk, ben ik netwerkcoach en werk met verstandelijk beperkte mensen met psychiatrische- en gedragsproblematieken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, fietsen, tv kijken en uitstapjes te maken. Op naar weer een super vet cool KVW feest, ik heb er weer heel veel zin in, jullie ook?


Ted Geraedts
Geboortedatum: 5 april 1984

Ik ben Ted Geraedts en woon al mijn hele leven in Swalmen. De laatste jaren woon ik hier samen met mijn vrouw Natascha, onze kinderen Noud en Roxanne en ons hondje Kaila. Gedurende de tijd dat ik niet met KVW bezig ben, werk ik in een bouwgroothandel en verder volley ik een paar keer per week. Ik ben al heel wat jaren actief voor KVW. In mijn kinderjaren heb ik elk jaar me gedaan met KVW. Dit is me toen zo goed bevallen, dat ik vanaf toen ik oud genoeg was mee ben gaan helpen als leiding. Na een aantal jaren mee gedraaid te hebben als leiding, heb ik in 2009 mee gedraaid als stagiaire en ik ben sindsdien bestuurslid.


Steffie Verbeek (voorzitter)
Geboortedatum: 22 mei 1977

Mijn carriére bij KVW Swalmen is begonnen als kind, later heb ik meegedaan als leiding (1991), daarna als bestuurslid (1999) en sinds 2005 ben ik voorzitter van KVW. Ik woon al ongeveer mijn hele leven in Swalmen, nu samen met dochter Dante (2010) en zoon Stas (2013). Buiten KVW ga ik graag op reis, kook en bak ik graag, rij ik motor, winkel en lees ik graag en doe ik vooral veel gezellige dingen met vrienden! En in de tijd die ik over heb werk ik ook nog als Marketing Manager. Uiteraard gaat KVW Swalmen voor alles en ik heb alweer zin in de week zelf. See you!


Thuur Tegels
Geboortedatum: 10 november 1992

Ik woon mijn hele leven in Swalmen. Vanaf groep 3 heb ik ieder jaar meegedaan met Kindervakantiewerk. Toen ik hier te oud voor werd, heb ik eerst meegeholpen als hulp, later als leiding en vanaf 2014 ben ik lid geworden van het bestuur. Ik heb zelf altijd met veel plezier meegedaan en ga nu mijn best doen om dit voor alle kinderen in Swalmen de komende jaren ook mogelijk te maken! Ik ben verder actief bij verschillende verenigingen in Swalmen en omstreken en ben dus ook buiten Kindervakantiewerk vaak in het dorp te vinden. Met z'n allen gaan we er een super week van maken!


Flor van den Groenendal (penningmeester)
Geboortedatum: 31 mei 1991

Ik heb altijd heel graag meegedaan als kind (zelfs een keer gewonnen!) en daarna als leiding. Het geeft enorm veel voldoening en energie als je ziet hoeveel plezier de kinderen aan KVW beleven. Ik vind het dan ook hartstikke sjiek dat ik gevraagd ben om bij het bestuur te komen.

Ik zet mij niet alleen in voor KVW. Ook de vastelaovindj is altijd iets om naar uit te kijken. Ik zit in de organisatie van het Mertsjpektakel Zjwame en ik ben in 2018 prins geweest bij V.V. de Hopsjlokkers; wat was dat mooi! Andere mensen helpen vind ik heel belangrijk, daarom heb ik mij met een goede vriend ingezet voor een project voor Stichting Kumi Hospital Uganda uit Swalmen.

Vanaf januari 2018 ben ik ook penningmeester, dus nu let ik bij KVW in dubbele zin 'op de kleintjes'! ;-)


Noud Cluitmans
Geboortedatum: 26 juni 1989

 


Joos Tegels
Geboortedatum: 24 augustus 1994

 


Iris Geilen
Geboortedatum: 6 februari 1996

 


Marloes Linssen
Geboortedatum: 10 april 1990