Aanmelden

Aanmelden

We hebben het aanmelden geheel geautomatiseerd.

 

Leiding: inschrijven kan vanaf 30 december 2018 t/m 5 februari 2019.

Let op!

Dit jaar willen we jullie vragen om je meteen als groep op te geven zoals je nu graag samen aan KVW wil meedoen. Verzamel dus a.u.b. van je medeleiders de gevraagde info en vul in één keer het formulier in. Uiteraard is het mogelijk om later mensen toe te voegen of zaken te wijzigingen, maar dat is voor ons extra werk. We proberen rekening te houden met jullie voorkeur voor een leeftijdscategorie, maar we kunnen niets toezeggen.

Je mag leiding worden vanaf 16 jaar. Het is mogelijk om hier uitzonderingen op te maken en leiding aan te nemen jonger dan 16 jaar. Dus ook als je 14 of 15 jaar bent, kun je je opgeven. Hierbij geldt wel dat wij de aanmelding per persoon / groep bekijken.

 

Deelname kinderen: inschrijven kan vanaf 1 maart t/m 31 maart 2019.

Alle kinderen die in Swalmen wonen en/of in Swalmen naar school gaan (en die groep 3 afgerond hebben) kunnen deelnemen aan Kindervakantiewerk Swalmen. Als je je kind hebt opgegeven voor KVW, dan krijgt je altijd een bevestiging. Kijk hiervoor ook in de spamfolder van je mail! Het deelnamebedrag per kind is € 20,00. De betalingen dienen binnen te zijn voor 30 april. Bij te laat betalen of te laat aanmelden kijken wij per situatie of het nog mogelijk is om een kind in een groep te plaatsen. Wanneer dit nog kan rekenen wij extra administratiekosten van € 7,50 per kind.

U kunt betalen met de volgende gegevens:

- Naam: Stichting Kindervakantiewerk Swalmen

- Rekeningnummer NL51 RABO 0150 3041 29

Omschrijving: naam kind(eren)

NB. Wanneer er meerdere kinderen meedoen, mag u het bedrag ook in één keer overmaken. Vermeld hierbij wel duidelijk de verschillende namen!

 

Motortocht: inschrijven kan vanaf 30 april t/m de start op woensdag 7 augustus 2019 (fysieke aanmelding).

Zie ook de inschrijvingsmodule hieronder!